RunguTours: the Uganda Experience

Mededeling: Voor wie er mogelijk over twijfelde: er is geen Ebola in Oeganda

Voor meer informatie, zie de website van de Uganda Tourism Board (UTB). Klik hier voor de officiële berichtgeving.

Het land

Oeganda is niet alleen beroemd vanwege de zeldzame berggorilla’s, maar ook vanwege wildlife, landschappen, vegetatie en vriendelijke mensen. In 2012 heeft de bekende internationale Lonely Planet reisgids Oeganda verkozen tot  de beste reisbestemming van de wereld! Ervaar 11 prachtige nationale parken met ieder een eigen gezicht.

Persoonlijk & deskundig

RunguTours levert individueel maatwerk en begeleidt kleine groepjes op persoonlijke betrokken wijze. Wij zijn een samenwerkingsverband van Oegandese en Nederlandse partners (zie ook: Over ons).  Leer het land kennen als een local.

Inspiratie

Voor kennismaking  met de Parel van Afrika inspireert RunguTours u graag met uiteenlopende bouwstenen en voorbeeldreizen: van adventure, cultuur & fair trade, primate discovery, tot wildlife research.

Wensen

Het spotten van groot wild op game drives, wandelen in uitgestrekte bergen en regenwouden, paardrijden of mountainbiken, raften, contact maken met de nog traditioneel levende stammen als Karamojong en IK (spr.uit: iek) en oog in oog staan met gorilla’s, er is van alles mogelijk. In luxe lodges of simpele tenten. Wens, geniet en beleef!

Voorbeeld reizen

Testimonials