Rungu Tours Logo

Accomodaties bij de reizen van RunguTours

Lodge Oeganda

Foto: RwaKobo Rock

Hotels, lodges & tented camps

Rungu Tours selecteert accommodaties naar wens van de reiziger. Bij onze reizen op maat kunnen wij voor u verschillende soorten accommodaties regelen: goedkoop en eenvoudig (budget), middenklasse of luxe, of een combinatie daarvan. Het hangt af van uw beschikbare budget en  wensen. Een combinatie van eenvoudige, sfeervolle en luxere accommodaties blijkt voor veel mensen ideaal te zijn.Accomodatie Oeganda Rungu Tours

Bij kamperen is het mogelijk dat u een zogenoemde ready-made tent huurt (een redelijk grote tent met stahoogte, bedden en beddengoed, soms met toilet en douche) of u maakt gebruik van onze kleine tenten. In het laatste geval zorgen wij voor tenten en matrasjes en u voor slaapzakken.

Hieronder staan wat voorbeelden van lodges/accommodaties waar RunguTours mee werkt. Dit is slechts een greep, de lijst met accommodaties is in werkelijkheid veel langer. U kunt de genoemde accommodaties op het Internet opzoeken.

Simpele hotels & kamperen

  • Red Chili (Murchison Falls NP)
  • Kontiki hotel (Hoima)

Middenklasse lodges, tented camps & hotels

  • Chimp Nest (Kibale NP)
  • Travellers Rest (Kisoro)
  • Bush Lodge (Queen Elizabeth NP)
  • RwaKobo Rock (Lake Mburo NP)

Huisje OegandaLuxe lodges, tented camps & hotels (bijzondere verzoeken)

  • Apoka Lodge (Kidepo Valley NP)
  • Volcanoes Safaris (diverse lodges)
  • Semliki Safari lodge (Semliki NP)

Tented Camp

Een tented camp is een grote (luxe), tent waarin je rechtop kunt staan en is van alle gemakken voorzien, je hebt een echt bed, elektriciteit en zelfs een privé badkamer.
Bedden

Bij een boeking van partners reserveren wij een twee persoonsbed. Gaat de voorkeur liever uit naar twee aparte bedden, dan horen wij dit graag bij het doorgeven van de boeking. Voor twee mannen of vrouwen boeken we standaard aparte bedden. Een boeking voor drie personen bestaat uit een standaard een tweepersoons en een éénpersoons kamer. Het is ook mogelijk om met z’n drieën op een kamer te slapen. Wij horen dit eveneens graag bij de boeking, zodat wij kunnen checken of dit overal mogelijk is.

Camping

Voor avontuurlijke mensen is basaal kamperen een aantrekkelijk alternatief. Oeganda kent meerdere parken met zogenoemde 'bush camp sites' waar je middenin de natuur kunt kamperen.
Rungu Tours kan voor de (kleine) tenten zorgen die je zelf kunt opzetten en matrassen, je brengt je eigen slaapzak mee. We kunnen ook voor kookapparatuur zorgen om eigen maaltijden de bereiden.

Opmerking: in dit soort situaties kunnen toiletvoorzieningen en onderkomens tamelijk primitief zijn naar Europese standaarden.