Rungu Tours Logo

Visum voor Oeganda en Rwanda

Reisdocumenten Oeganda

passport visa Oeganda

Een geldig paspoort is vereist en dat moet minstens zes maanden geldig zijn na uw verblijf.

Iedereen die naar Oeganda wil reizen voor toerisme, zaken, studie etc. moet online een visum aanvragen. Een visum voor Oeganda kost 50 US dollar en is aan te vragen op https://visas.immigration.go.ug/.

Een medisch paspoort is ook verplicht. Daarin staan de noodzakelijke inentingen en of het land waar u vandaan komt gele koorts-vrij is enz. De GGD in uw woonplaats geeft u de nodige informatie en inentingen.

Reisdocumenten Rwanda

Voor een bezoek aan Rwanda heeft u een visum nodig. Dat kan verkregen worden bij de Rwandese ambassade in Den Haag. Het is ook mogelijk een visum te kopen op de luchthaven van Kigali of aan de landsgrenzen. Dat kost echter tijd. Let op: als u Rwanda verlaat en weer terug wilt gaan naar Rwanda, dan heeft u een nieuw visum nodig en moet u weer betalen.

Het visum is drie maanden geldig.
Een visum kost 60 US dollars per persoon.

Een medisch paspoort is ook verplicht. Daarin staan de noodzakelijke inentingen en of het land waar u vandaan komt gele koorts-vrij is enz. De GGD in uw woonplaats geeft u de nodige informatie en inentingen.